تکنولوژی مواد غذایی
کاربرد انرژی مایکروویو برای غیرفعال کردن آنزیم پلی‌فنل‌اکسیداز در تولید چای سبز

شیوا روفیگری حقیقت؛ صنم صفائی چائی‌کار؛ مریم‌السادات متولی جلالی؛ ستاره جوادین دیوشلی

دوره 22، شماره 1 ، اردیبهشت 1402، ، صفحه 97-114

https://doi.org/10.22092/fooder.2023.358838.1333

چکیده
             انرژی مایکروویو به عنوان جایگزینی ایمن برای گرمادهی در صنایع غذایی شناخته شده است. در این پژوهش، انرژی مایکروویو در زمان و توان‌های متفاوت برای آنزیم‌بری برگ سبز تازه در فرآیند تولید چای سبز استفاده شد. در مرحلۀ اول، زمان‌های آنزیم‌بری (30، 60، 90 و 120 ثانیه) در بالاترین توان مصرفی مایکروویو (900 وات) ...  بیشتر